Silkeborg Ny Teater


Kære publikum
Velkommen igen til ægte teateroplevelser.
Vi har arbejdet intenst siden april med at gøre klar til en ny sæson med vores kære publikum.

Et nyt skridt vi har taget i år er at gå fra telefonbestilling til online bestilling. Ikke mere stress over begrænset telefontid og telefonkø!

Siden vi begyndte i 1986, har vi leveret 140 opsætninger – og der er stadig masser af liv i Silkeborg Ny Teater.

Hver eneste sæson giver nye oplevelser med både glæder og udfordringer. Derfor beholder vi også ordet ”Ny” i vores teaternavn. Vi glæder os over, at vi hvert år får nye medlemmer. Nogle falder fra, men det som begyndte med et par håndfulde entusiaster går nu i retning af 200 aktive medlemmer. Et herligt samarbejde mellem folk i alle aldre med samme fokus: ”At lave de bedste forestillinger for jer”.

Lad det være sagt med det samme i år er vi gået efter sjove stykker. Ikke fordi vi ikke kan lide at spille de alvorlige ting. Men hvis vi i denne tid kan give en fællesoplevelse, hvor folk går glade herfra, så spreder det måske positiv energi videre ud i verden.

Derfor har vi valgt komedien ”Utroligt” af Marc Camoletti. Indrømmet! Det er faktisk en repremiere hos os, hvor vi viste stykket for 16 år siden. Der var fin stemning i salen dengang, så det tror vi også der kommer med vores nye opsætning.

Repremiere har vi bestemt ikke på revysiden. Der er altid nye ting på scenen, når vores rutinerede kræfter Morten Sørensen og Kent Knudsen leverer. De har efterhånden været garanter for godt humør, gode tekster og sange i revyerne hos os i mere end 30 år. Denne gang med revyen: ”Hvad munden flyder over med”.
Normalt er der mindst 25 indslag pr. år, så der må være slidt mange kuglepenne op i tidens løb. Inspirationen er hentet både lokalt, nationalt og globalt. Kom og vær med, men bestil billetterne tidligt. Selvom vi plejer at opføre revyen ca. 25 gange på en sæson, plejer der hurtigt at være udsolgt.

Nyt fra os er der også for vores yngste publikum. For i år har vi valgt ”Gummi T” af Ole Lund Kirkegaard. Efter 33 opsætninger hos os for børn er det skønt at vise noget, vi ikke har prøvet kræfter med før.

Vi glæder os til at vise jer det hele i vores teater.

På foreningens vegne

Jørn Iversen
formand